Admiral Bet Bonusi i Recenzija

od JohnnyBet iz by JohnnyBet
Admiral Bet Bonusi i Recenzija

Registrujte se koristeći linkove navedene u našem članku Admiral Bet Bonusi i Recenzija da biste mogli iskoristiti sve bonuse. Admiral Bet kladionica nudi kazino bonus dobrodošlice na prva tri depozita, a svaki do 10000 RSD. Osim toga dostupan je i bonus 500% do čak 12 mln RSD na sportsko klađenje. Iskoristite naše linkove za registraciju na AdmiralBet u svakom odeljku: sportsko klađenje, uživo klađenje, lucky balls, lucky geek, kazino, uživo kazino, virtuelne sportove i virtuelne igre.

Admiral Bet Bonusi i Recenzija

Vrsta bonusa Opis bonusa
Kazino Bonus Dobrodošlice Bonus na prva 3 depozita - svaki do čak 10.000 RSD
Sportsko Klađenje Bonus 500% do čak 12 mln RSD
Cash back Novčani povraćaj za jedan promašen par na tiketu sa minimalno 4 para

Admiral Bet Srbija je sportska kladionica, koja je na tržištu od 2000. godine. Od skora se mogu pohvaliti i online verzijom za sportsko klađenje, uživo klađenje, online casino, live casino, virtuelnim sportovima i sve popularnijim „lopticama“. Osim sjajne ponude igara, nove igrače privlače i sjajne Admiral Bet bonuse i promocije. Svaki novi korisnik dobiće Admiral Bonus Dobrodošlice i još mnoštvo bonusa i privilegija za redovne korisnike - o tome ćemo detaljnije u nastavku teksta Admiral Bet bonusi i recenzija.

Admiral Bet Srbija je u vlasništvu Novomatic grupe, svetski poznate firme koja se bavi igrama na sreću. Posluju u skladu sa svim zakonima koje je propisalo Ministartsvo finansija Republike Srbije i ocenjujemo je kao sigurnu i bezbednu platformu za klađenje na internetu.

Međutim, ukoliko ste zainteresovani, proverite najbolje online kladionice u Srbiji. Imamo za Vas nekoliko predloga! Samo ne zaboravite da prilikom registracije koristite naš link i bonus kod da biste mogli preuzeti odlične bonuse.

Najbolja Onlajn Kazina i Kladionice u Srbiji

Circus
Circus
Bonus Kazino 100% + 100% Bonus do 30.000 RSD
Kod sponzorstva
JBVIPRS
Idite do Circus
Bet365
Bet365
Bonus Kazino Proverite kazino ponudu
Bonus code
JBVIP
Idite do Bet365
1XBET
1XBET
Bonus Kazino 1950€ na slotovima + 150 besplatnih spinova
Promotivni kod
JOHNNYBET
Idite do 1XBET
Ocena JohnnyBet
2.0 / 5
Ocena korisnika
4.46 / 5
Vaša ocena

1. Admiral Bet Bonus Dobrodošlice

AdmiralBet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
AdmiralBet Bonus kod Oktobar 2020 AdmiralBet Bonus kod Novembar 2020 Decembar 2020
Januar 2021 Februar 2021 Mart 2021
April 2021 Maj 2021 Jun 2021
Jul 2021 Avgust 2021 Septembar 2021

Jedan od bitnijih faktora pri odabiru sporstke kladionice, pored ponude i kvota, je i bonus dobrodošlice i druge pogodnosti koje se nude kako novim, tako i postojećim korisnicima. Ponuda u Admiral Bet-u je vrlo velikodušna, a pored bonusa na prvu uplatu, nude i niz drugih promocija koje će svakako uvećati vaše šanse za dobitak. Nažalost, za sada brend nije pripremio za svoje korisnike nikakav Admiral Bet promotivni kod, ali se nadamo da će se to jednom promeniti.

Admiral Bonus Dobrodošlice dobija svaki novi korisnik na prvu, drugu i treću uplatu depozita. Minimalan iznos depozita je 200 rsd, a maksimalan iznos bonusa koji možete dobiti je 10 000 dinara. Prvi bonus depozita biće uvećan za 10%, drugi za 20% i treći za 30%. Uslovi su minimalno „okretanje“ bonusa 25 puta od inicijalnog bonusa i rok od 7 dana od aktivacije bonusa. Bonus možete koristiti na svim kazino slot igrama. Za više detalja pogledajte odeljak Promocije i uvek pročitajte uslove i pravila za korišćenje bonusa pre aktivacije.

2. Admiral Bet Ostale Promocije

Osim gore navedenog bonusa za dobrodošlicu, Admiral Srbija nudi bonus 500% svim korisnicima koji vole da igraju tikete sa više parova. Minimalan broj parova je 5 da bi se ukupna kvota povećala za 5%. Šest parova doneće vam uvećanje od 10%, 7 parova od 15% i tako do maksimalnih 36 parova i neverovatnim uvećanjem od čak 500%. Minimalna kvota po opkladi mora biti 1.2, a maksimalan iznos isplate bonusa je čak 12 miliona dinara.

U ponudi je takođe Admiral cash back bonus koji vredi ako imate samo jedan promašen par na tiketu. Uloženi novac Vam se vraća ako pogodite minimalnu kvotu od 28, a ako kvota bude 48, vratiće Vam se duplo više! Kako raste pogođena kvota, tako raste i povraćaj novca te je moguće zaraditi i do 100 puta vrednost uplate - ako pogodite kvotu veću od 988. Sistemski tiketi, tiketi sa dvoznacima i troznacima, ne ostvaruju pravo na ovaj Admiral Srbija bonus.

3. Admiral Bet Uplata i Isplata

Admiral Bet Srbija ne nudi preterano mnogo opcija za uplatu i isplatu novca, ali svakako dovoljno načina za sve igrače u Srbiji. Osim uplate na uplatnom mestu, Admiral Bet nudi vam još tri opcije. To su uplata putem platne kartice, a minimalni iznos je 500 dinara. Zatim uplata preko računa ili u poštama Srbije i putem I-pay vaučera. I-pay vaučere možete kupiti na raznim lokacijama u Srbiji, a minimalan iznos uplate novca ovom metodom je 300 dinara. Trenutno na sajtu nema informacija o uplatama i isplatama u Bitcoin-u i drugim kriptovalutama.

Isplata sredstava moguća je na uplatnom mestu, ali morate fizički otići do najbliže kladionice i pokazati ličnu kartu. Drugi i lakši način za online korisnike je prebacivanje sredstava na bankovni račun, a minimalni iznos za isplatu preko bankovnog računa je 300 dinara.

4. Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Admiral Bet se ne nalazi na Google Play store-u i dostupna je samo za Android korisnike. Za sada još uvek nema zvanične informacije kada će aplikacija biti dostupna i za iOS korisnike, ali njihov tim stručnjaka radi na tome. Kada pretražujete sajt preko desktop ili laptop računara, nećete naći link za preuzimanje aplikacije. Kada surfujete mobilnim uređajem na sajtu Admiral Bet-a uz promotivne banere, vrteće se i baner za preuzimanje mobilne apk. Admiral Bet mobilna aplikacija sadrži sve što je potrebno za besprekorno iskustvo kako u sportskom klađenju, tako i u kazinu.

5. Admiral Bet Kladionica Hrvatska

Admiral Bet Hrvatska dostupan je kako na kopnu, tako i na internetu za igrače iz ove zemlje. Svi još uvek dobro pamte kada je 2017. godine u Zagreb došao čuveni trostruki F1 prvak Niki Lauda i presekao vrpcu na svečanom otvaranju Admiral Kazina. Grand Kazino Admiral Zagreb postavlja visoke standarde u ovoj industriji. Na 3000 kvadratnih metara, nalaze se preko 300 slota mašina i 21 modernih stolova za igre uživo sa dilerima. U prizemlju je Sportski Bar koji nudi preko 60 samo-uslužnih mašina za sportsko klađenje.

6. Admiral Kladionica Crna Gora i Bosna i Hercegovina

Admiral Casino možete naći na više lokacija u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U svim većim gradovima poput Podgorice, Budve i Bara nalaze se na sjajnim lokacijama. Moramo napomenuti da za korisnike iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine nije moguće pristupiti online Admiral kladionici te vam preporučujemo da proverite Bet365 Srbija bonuse i promocije ili ponudu 1XBET kladionice - kao odličnu alternativu za klađenje od kuće.

7. Admiral Bet Ocena i Recenzija

Kao što smo već spomenuli u Admiral Bet recenziji, ova kladionica potpuno legalno posluje u svim zemljama na Balkanu. Poseduje sve licence i radi u skladu sa zakonom kako Srbije i Hrvatske, tako i Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Iako za sada Admiral Srbija bonus kod ne postoji, kladionica ima ogromnu ponudu za sportsko klađenje, kazino, kazino uživo, lucky balls, lucky greek, virtuelne sportove, virtuelne igre i brojeve, tako da svaki korisnik će sigurno naći nešto za sebe.

Web sajt je vrlo pregledan, dominira plava boja sa žutim slovima. Naš tim stručnjka je za potrebe Admiral Bet recenzije kontaktirao i korisničku službu i ocenili smo ih vrlo visokom ocenom. Live chat dostupan je 24/7, a odlično govore i engleski jezik. Međutim, ako tražite ekskluzivnu ponudu bonusa, obratite pažnju na gore spomenuti 1XBET brend, jer uz 1XBET promo kod možete iskoristiti jedan od najboljih dostupnih bonusa na tržištu. Sve u svemu, zbog sjajne sportske ponude, konkurentnih kvota i raznih promocija i bonusa dobrodošlice Admiral Bet dobija prelaznu ocenu i svakako Vam preporučujemo ovu kladionicu opisanu u našem članku Admiral Bet Bonusi i Recenzija.

Standardni bonus na 1XBET 100% bonus do 11000 RSD
JB Exclusive
Bonus sa JohnnyBet Ekskluzivni 100% bonus do 14400 RSD
Registrujte se na 1XBET!
Komentarišite AdmiralBetBonusiIRecenzija
Komentari (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus kod
JBVIPS
Preuzmite bonus
JohnnyBet Humor
Zabava za danas
Youngsters memes
Više zabave
AdmiralBetBonusiIRecenzija
Igrajte odgovorno