JohnnyBet.com sr

Državna lutrija Srbije promotivni kod

od JohnnyBet iz

Sedmica koja menja život, Džoker i loto kombinacije za samo 20 dinara su deo toga što vam donosi Državna lutrija Srbije promotivni kod. Licencirani priređivač igara na sreću u Srbiji poseduje bogatu online platformu za visokokvalitetnom ponudom i mogućnostima za zaradu.

Državna lutrija Srbije: recenzija igara 2024

Igra Vrste
Loto Loto 7 od 39, Loto+, Džoker
Bingo Bingo, Bingoplus
Greb greb Ogrebi i blago tebi, Brzih 1.000, Ispunim ti želju, Zlatni gol, Ja volim keš, Sreća X20, Ostrvo s blagom, Sreća X10, Ulepšaj mi dan, Veliko kolo sreće, Super 7, Horoskop, Srećni znaci, Ćup sa blagom, Domine, Par - nepar, Kolo sreće, Pun pogodak
e-Srećke Dijamant 7, Vesela džungla, Banka, Dva patuljka, Veliki prasak, Pikado, Moćna kugla, XOX, Buba mara, Slatki keš, Kockice, Žuća
Srećkovo takmičenje Srećkova avantura, Srećkovi blokovi, Srećkove loptice

U nastavku teksta saznajte kakva lutrija Srbije iskustva donosi svojim igračima u 2024, počev od registracije, do igara, uplate i bonusa. Saznajte da li su dostupni neki bonusi te kako izgleda ponuda igara, e-Srećaka i ostalo.

1. Kako da se registrujem kao korisnik portala Lutrije Srbije?

Državna lutrija Srbije max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Državna lutrija Srbije Bonus kod Jun 2024
Državna lutrija Srbije Bonus kod Jul 2024
Avgust 2024 Septembar 2024
Oktobar 2024 Novembar 2024
Decembar 2024 Januar 2025
Februar 2025 Mart 2025
April 2025 Maj 2025

Prvi korak koji preduzimate jeste registracija, koja vam potom omogućava da se prijavite sa bilo kog mesta koristeći iste podatke. Zanimljivo je i što možete koristiti i Lutrija Srbije online portal i Android aplikaciju u procesu koji podrazumeva sledeće:

  • Unesite lične podatke (ime, prezime, adresa, datum i mesto rođenja, email adresa i broj telefona),
  • Zatim, potrebno je uneti JMBG, a kao opcija je broj bankovnog računa,
  • Odaberite korisničko ime i konfigurišite svoju lozinku i sigurnosno pitanje,
  • U daljim podešavanjima, definišite valutu naloga i željeni način komunikacije.

Nakon što prihvatite odredbe i uslove igranja i potvrdite da niste robot, proces registracije je završen i možete započeti igru.

2. Istorijat Lutrije u Srbiji

Prvi podaci o organizovanju lutrije u Srbiji potiču još iz 19. veka i vladavine kneza Miloša Obrenovića, koji je dozvolio ovu aktivnost kako bi pomogao razvoj privrede u zemlji. Izvlačenja su bila dva puta mesečno, a rezultati objavljivani u Srpskim novinama.

Priča se nastavlja sa Klasnom lutrijom, koja je raspolagala skoro trećinom državnog duga u zlatu, a obnovljena je 1919. godine. Posle II svetskog rata, država je organizovala lutrije, a premije su iznosile i 500.000 tadašnjih dinara. Nakon osamostaljenja, Državna lutrija Srbije počinje sa radom 2004. godine.

3. Lutrija Srbije: najbolji bonusi i promocije

Na račun vašeg korisničkog naloga možete dobiti određena novčana sredstava, a ne postoji opcija da se lutrija Srbije bonusi podignu sa računa.

Dakle, možete koristiti ekstra novac samo za igranje ponuđenih igara na sreću, što Lutrija Srbije promocije i čitavu ponudu čini jedinstvenom i zanimljivom. Svi igrači mogu postati članovi kluba lojalnosti, dobiti svoju karticu i kladeći se zarađivati dodatne poene.

4. Lutrija Srbije online 2024

Jednostavna i pregledna, Lutrija Srbije online na jednom mestu objedinjuje sve igre koje možete igrati preko interneta. Na stranici ćete pronaći i značajne informacije kao što su verovatnoća za dobitak, pravila igre, uputstva i često postavljana pitanja. Stranica je licencirana od strane WLA, European Lotteries i eTrustmark, a poseduje i ISO sertifikat 27001. U nastavku vam donosimo više detalja o popularnim igrama i takmičenjima, a jedno od najpopularnijih takmičenja na potralu JohnnyBet je Pronađi srećnu detelinu sa četiri lista.

4.1 Loto

Kada pričamo o najpopularnijim igrama, lutrija Srbije loto je svakako na prvom mestu. Sada više ne morate popunjavati papirne listiće i nositi ih na uplatno mesto, već sve funkcioniše online.

Klasična loto igra prima uplate utorkom i petkom do 18 časova, kada su zakazana izvlačenja. Dalje, za samo 20 dinara možete igrati Loto+ kombinaciju, a dodatni Državna lutrija Srbije loto brojevi su omogućeni kroz Džoker, čija cena je samo 30 dinara.

4.2 Bingo

Svake nedelje možete igrati Lutrija Srbije bingo, a na sajtu vidite koliko je vremena ostalo za uplatu, odnosno kada počinje naredno izvlačenje. Na istom tiketu je i Bingo Plus, tako da možete kombinovati ove vrste zabave.

4.3 Greb greb

Instant srećka Greb Greb ili Srećna ruka košta 200 dinara, a nagradni fond je preko 268 miliona dinara. Postoje tri vrste koje možete igrati online – Ogrebi i blago tebi za 8.000.000, Brzih 1000 za 7.000.000 dinara i Ispunim ti želju, takođe za 7 miliona dinara.

Detaljan opis i recenzija koje su sve onlajn greb greb srećke dostupne na sajtu DLS možete da pročitate u povezanom članku.

4.4 eSrećke

Kada su u pitanju instant lutrija Srbije rezultati, malo šta se može meriti sa eSrećkama. Cene se kreću od 20 do 100 dinara po komadu, a nagrade idu između 1 i 5 miliona dinara. Ukoliko vam nije jasno kako funkcionišu eSrećke, isprobajte ih besplatno u demo modu.

4.5 Srećkovo takmičenje

Igra uključuje tri opcije: Srećkova avantura, Srećkovi blokovi i Srećkove loptice, a svake nedelje se ažurira lista igrača koji su osvoji najviše poena u svakoj od njih i samim tim osvojili dodatne nagrade.

5. Državna lutrija Srbije: uplata, isplata, aplikacija, kontakt

Da biste igrali online igre, morate biti prijavljeni i imati sredstava na računu, koje uplaćujete putem internet bankarstva. Mobilnim korisnicima je na raspolaganju Android aplikacija, koju mogu preuzeti direktno sa sajta i kroz aplikaciju igrati igre, akumulirati bonuse i uplaćivati ili isplaćivati sredstva. Na našem sajtu analizirali smo takođe najbolje aplikacije za online opklade - pogledajte ako ste zainteresovani!

Za sve nedoumice, tu je Državna lutrja Srbije kontakt servis, koji se najviše zasniva na sveobuhvatnim pitanjima i odgovorima. Tu možete saznati detalje o igrama i bonusima, odnosno pratiti svoj status na rang listi u Srećkovom takmičenju. Nakon što je Državna lutrija Srbije: recenzija došla do kraja, odigrajte neku od ponuđenih igara i osvojite zaista vredne nagrade.

Najveći bonus na tržištu
Mnogi bonusi i promocije

6. Državna lutrija Srbije - pitanja i odgovori 2024

6.1 📌 Kako mogu igrati loto i ostale igre online?

Registrujte novi nalog putem sajta ili aplikacije, odaberite omiljenu igru i krenite birati brojeve, odnosno iskoristite modul za odabir nasumičnih brojeva.

6.2 📌 Koje igre su dostupne na sajtu Državne lutrije Srbije u 2024?

Možete igrati Loto, Loto+, Bingo, Bingo Plus, greb kartice, eSrećke, ili postati prvi na listi u Srećkovom takmičenju.

6.3 📌 Da li mogu da iskoristim bonus?

Sredstva dobijena na ime bonusa možete iskoristiti za igranje svih online igara uz Državna lutrija Srbije promotivni kod.

Komentarišite DržavnaLutrijaSrbijePromotivniKod
Komentari (0)
Igrajte odgovorno