Efbet Srbija Bonus i Recenzija

Pročitajte naš članak Efbet Srbija Bonus i Recenzija 2021, registrujte se preko naših linkova na njihovom sajtu u sekcijama sport, klađenje uživo, virtuali, slot & Vegas, igre uživo i Lucky te uzmite sportski bonus dobrodošlice 100% do 20.000 RSD i slot bonus dobrodošlice 200% do 30.000 RSD.

Efbet Srbija Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Bonus na sportsko klađenje 100% Bonus Dobrodošlice do 20.000 RSD
Slot Bonus Slot Bonus Dobrodošlice 200% do 30.000 RSD
Efbet Srbija promo kod Iskoristite naše linkove

Efbet je legalna i sve popularnija internet kladionica u kojoj se moguće kladiti i igračima u Srbiji. Niske marže na prematch klađenje te Efbet bonus dobrodošlice za nove igrače sa odličnim uslovima klađenja krase ovu kladionicu.

Sama kladionica je već stekla popularnost širom sveta, a sve je poznatija i u Srbiji, ponajviše zbog velikodušnih bonusa za sportsko klađenje i zbog rasnovrsnih kazino igara. U kladionici Efbet sporstko klađenje nudi veliki broj marketa što takođe čini Efbet kladionicu odličnim izborom.

1. Efbet Registracija

Efbet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Efbet Bonus kod Jul 2021 Efbet Bonus kod Avgust 2021
Septembar 2021 Oktobar 2021
Novembar 2021 Decembar 2021
Januar 2022 Februar 2022
Mart 2022 April 2022
Maj 2022 Jun 2022

Igrači se na Efbet mogu registrovati klikom na polje "Registruj se" koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Također, registraciju na sajtu je moguće obaviti i direktno preko jednog od linkova unutar ovog teksta.

Kako se registrovati na sajtu Efbet Srbija:

  • Kliknite na jedan od linkova koje se nalaze u ovom tekstu.
  • Kliknite dugme "Registruj se" u gornjem desnom uglu stranice.
  • U prvom koraku unesite korisničko ime, lozinku i Vašu imejl adresu.
  • U drugom koraku odaberite nacionalnost, jezik i pol, upišite broj mobilnog telefona, ime, prezime, datum rođenja, broj lične karte, JMBG te adresu.
  • Potvrdite registraciju klikom na dugme "Register".
  • Izvršite verifikaciju putem imejla i aktivirajte Vaš nalog.

2. Efbet Srbija Ponuda

Kladionicu Efbet krasi jednostavan i brz pristup svakom sportu kao i za svaku vrstu opklade. Za igrače koji ne igraju isključivo moneyline klađenje, Efbet Srbija ponuda je dodatno pojednostavljenja vrstama marketa koji se nalaze na vrhu svakog tipa, čime odmah igrači imaju pristup marketu koji žele tipovati.

Takođe, Efbet aplikacija dodatno olakšava stvari. Kod live klađenja je situacija nešto drugačija te je za određene markete potrebno više vremena da se pronađu -zbog toga što nema podmenija na vrhu i igrači moraju skrolati i tražiti market na koji žele položiti opkladu.

2.1 Efbet Kazino Igre

Uz Efbet kazino je moguće igrati slotove, video poker, grebalice, igre na stolu i igre brojeva. Tu je i odeljak igara uživo - jedan novitet na sajtu, gdje možete da igrate poker uživo, bakaru i još mogo toga. Posebnu sekciju slot igara možete da nađete u meniju s leve strane - tamo možete isprobati igre sa progresivnim džekpotom. Što se igara za stolom tiče, tu je ponuda mnogo skromnija, jer igrače čeka Hemus Real Roulette i virtualni rulet.

Neke od najpopularnijih slotova u Efbet kazinu su 20 Super Hot, 40 Burning Hot, Jack In The Box, Treasure Hill, 5 Dazzling Hot, Eye of Ra i Wild Clover. Od keno igara tu su Keno Universe, Rio Bingo i Lucky Keno, a od video pokera - Bonus Deuces Wild, Jacks or Better, Joker poker i Bonus Poker. A koje su Efbet kazino bonusi i promocije u 2021. godini? O tome ćemo malo dalje u tekstu.

2.2 Efbet Sportsko Klađenje

U kladionici Efbet sportsko klađenje je jako popularno zbog niže marže u odnosu na ostale kladionice u Srbiji kao i zbog velikog broja sportova na koje se moguće kladiti.

Osim najpopularnijih sportova kao što su fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka i drugi moguće se kladiti na razne markete i kod klađenja na borilačke sportove, snuker i futsal koje je sve popularnije u svetu klađenja. Prednost ove kladionice je što je omogućeno klađenje i na eSportove. Tu je i opcija klađenja uživo na mnoge sportske događaje i markete. U ponudi Efbet takođe je opciju za klađenje unapred na pobednika najvećih liga i najvažnijih takmičenja na svetu.

3. Efbet Bonusi i Promocije

Sportski Efbet Bonus Dobrodošlice iznosi 100% do 20.000 RSD nakon prve uplate čiji je minimalan iznos 500 RSD. Ovaj bonus se dodeljuje u obliku freebet-a i može se dobiti samo za iznos klijentovog prvog depozita i nije potrebno unositi Efbet Srbija bonus kod. Detaljni uslovi su opisani na stranici Efbet kladionice u sekciji Promo, a spisak najboljih promo kodova za klađenje u Srbiji naći ćete u našem posebnom tekstu..

U sportskoj sekciji Efbet postoji i druga promocija pod nazivom Sport Bonus Plus + koji predstavlja bonus do 100% na uplatu depozita i dostupan je samo odabranim korisnicima koji dobijaju posebnu ponudu od Efbet tima putem imejla, SMS poruke ili poruke na nalogu.

Što se Efbet kazino bonusa tiče, Slot Bonus Dobrodošlice iznosi 200% do 30.000 dinara posle uplate depozita od najmanje 500 RSD. Da bi se dobijena dodatna sredstva deblokirala, potrebno je obrnuti iznos od 35 puta od ukupnog iznosa depozita i dobijenog bonusa u slot igrama. Ostale detalje se nalaze na Efbet sajtu u Promo odeljku.

Slično sportskom bonusu, i u Efbet kazino sekciji postoji bonus tipa Plus - Slot Bonus Plus +. Funkcioniše na isti način - korisnik mora da dobije posebno obaveštenje of Efbet tima putem mejla, SMS poruke ili poruke na korisničkom nalogu, a bonusi se dodeljuju na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

4. Efbet Metode plaćanja

Kada se radi o tome koje su dostupne Efbet metode plaćanja, one su sigurno jedna od prednosti ove kladionice. Jednostavno uplate i isplate su jako brze, a moguće je ih obaviti na nekoliko načina.

Uplatu korisnik može izvršiti putem Visa, Mastercard, Maestro i Dina kartica, iPay vaučera za elektronski novac ili putem tekućeg računa. Nažalost Efbet kladionica ne nudi samo mogućnost isplate dobitaka na banokvni račun korisnika, a mogućnost korišćenja kripto valuta uopšte nije ponuđena. Zbog toga Vam preporučujemo da pogledate 1XBIT - sajt koji je posebno namenjen korišćenju kritpto valuta poput Bitcoin, a uz naš ekskluzivni 1XBIT promotivni kod za Srbiju možete osvojiti bonus do čak 7 BTC + 500 bodova.

5. Efbet Mobilna aplikacija

U kladionici Efbet je moguće igrati i preko web stranice, ali oni takođe poseduju i mobilnu aplikaciju. Efbet aplikacija je dostupna za tako za Android, tako i za iOS mobilne uređaje.

Aplikacija za Android je dostupna preko Efbet sajta putem mobilnog pretraživača. Potrebno je dozvoliti instaliranje nepoznatih aplikacija izvan Google Play-a. Za iOS operativni sistem Efbet mobilna aplikacija je dostupna na App Store. Unutar aplikacije je klađenje pojadnostavljeno na sličan način kao i u klasičnom web prikazu.

6. Efbet Ocena i Recenzija

Na Efbet stranici igrači mogu pronaći zaista veliki broj marketa na koje se mogu kladiti. Efbet bonusi i promocije za sportsko klađenje i kazino sekciju su odličn, a aplikacija za mobilno klađenje je urađena na vrhunskom nivou što je bez sumnje prednost ove kladionice. Marža na live klađenje je nešto veća u odnosu na prematch što je jedan od nedostataka. Također, nedostatak je što ne postoji uplata kripto valutama. Ova kladionica daje mogućnost klađenja na eSportove koje je sve popularnije i što je sigurno veliki plus za Efbet.

Web stranica Efbet kladionice je u potpunosti na na srpskom jeziku, što igračima sa naših prostora dodatno olakšava klađenje. Korisnička podrška je aktivna 24 sata dnevno putem imejla, skajpa, četa uživo ili telefona, a u sekciji Pomoć možete da nađete odgovore na najčešća pitanja. Sve u svemu, dajemo Efbet brendu pozitivnu ocenu i čekamo njen dalji razvoj.

Standardni bonus na Efbet
100% Bonus Dobrodošlice do 20.000 RSD

7. Efbet Česta Pitanja

7.1 🤷‍♀️ Mogu li imati poverenja u Efbet?

Efbet je brend licenciran u skladu sa Zakonom o igrama na sreću, stoga je klađenje i igranje na sajtu potpuno bezbedno i legalno.

7.2 🤷‍♀️ Kako da otvorim nalog u Efbet-u?

Kliknite na gumb "Registruj se" u gornjem desnom uglu sajta da biste otvorili nalog i počeli da se kladite.

7.3 🤷‍♀️ Koji je Efbet Srbija bonus kod?

Za preuzimanje bonusa nije potreban Efbet promo kod, a detalje o iznosu bonusa možete naći gore u našem tekstu Efbet Srbija Bonus i Recenzija.

Komentarišite EfbetSrbijaBonusIRecenzija
Komentari (0)
Igrajte odgovorno