OktagonBet Bonus i Recenzija

od JohnnyBet iz by JohnnyBet
OktagonBet Bonus i Recenzija

Nakon što se upoznate sa sadržajem našeg teksta OktagonBet Bonus i Recenzija, registrujte se putem naših linkova ka svakoj sekciji OktagonBet sajta: klađenje, klađenje uživo, kazino i virtuelne igre. Tako ćete moći da iskoristite sve odlične OktagonBet bonuse i promocije, npr. bonus na sportsko klađenje u obliku 30% FreeBet-a do 30.000 RSD.

OktagonBet Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Sportsko Klađenje Bonus do 308% na broj parova od 4 do 35
FreeBet 30% FreeBet-a do maksimalnih 30.000 RSD
Kazino Odlična ponuda kazino igara
OktagonBet Promotivni Kod Iskoristite naše linkove

OktagonBet je jedna od kladionica koja je sve popularnija među kladioničarima kako u sportskom tako i u kazino klađenju. Niska marža, tj. visoki tečaji na prematch klađenje uz učestale OktagonBet bonuse krase ovu kladionicu. Sama kladionica je već stekla popularnost ponaviše zbog velikodušnih bonusa za sportsko klađenje i casino. U OktagonBet kladionici sporstko klađenje ima veliki broj marketa što takođe čini je odličnim izborom.

Kladionice Oktagonbet su u vlasništvu preduzeća Alphapex d.o.o. koji je registrovan u Beogradu i priređuje igre na sreću preko sredstava elektronske komunikacije u skladu sa odobrenjem izdatim od strane Ministarstva finansija - što potvrđuje da se radi o potpuno legalnom i pouzdanom brendu. U nastavku teksta naći ćete kratku recenziju OktagonBet kladionice i kazina, kao i opis OktagonBet ponude. Krenimo.

Ocena JohnnyBet
2.0 / 5
Ocena korisnika
2.21 / 5
Vaša ocena

1. OktagonBet Registracija

OktagonBet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
OktagonBet Bonus kod Novembar 2020 OktagonBet Bonus kod Decembar 2020 Januar 2021
Februar 2021 Mart 2021 April 2021
Maj 2021 Jun 2021 Jul 2021
Avgust 2021 Septembar 2021 Oktobar 2021

OktagonBet sajt je lepo dizajniran, dominira crna i plava boja, a od dostupnih jezika imamo srpski i engleski. Naravno, da bi ste počeli sa online igranjem i klađenjem, potrebno je da se registrujete - da kreirate korisnički nalog na stranici OktagonBet i to u samo dva koraka.

Igrači se na OktagonBet sajtu mogu registrirati klikom na polje Registracija koje se nalazi u gornjem desnom uglu sajta. Također, registraciju na OktagonBet je moguće obaviti i direktno preko jednog od linkova unutar ovog teksta.

U obrazac za registraciju igrači moraju unijeti nekoliko informacija poput ličnih podataka, imejl adrese, broja mobilnog telefona, lozinke i potvrde lozinke, ali moraju i ostaviti JMBG i broj lične karte. Nakon toga će nakon toga nalog biti kreiran. Potrebno je i potvrditi mail,a posle moga novi korisnik može da se neometano kladi. U suštini, način registracije je identičan kao kod skoro svih kladionica koje posluju na teritoriji Srbije.

2. OktagonBet Ponuda

Kladionicu OktagonBet krasi jednostavan i brz pristup za svaku vrstu opklade. OktagonBet ponuda je dodatno pojednostavljenja vrstama marketa koji se nalaze na vrhu svakog tipa, čime odmah igrači imaju pristup marketu koji žele tipovati. Takođe, OktagonBet mobilna aplikacija dodatno olakšava stvari. Ova kladionica poseduje i Bet Builder opciju uz koji igrači mogu sami da stvaraju svoje live opklade.

2.1 OktagonBet Sportska Kladionica

U kladionici OktagonBet kladionica je jako popularno zbog niže marže u odnosu na ostale kladionice u Srbiji kao i zbog velikog broja sportova na koje se moguće kladiti. Nažalost, Oktagonbet bonus dobrodošlice za nove igrače nije dostupan, ali se nadamo da će doći do velikih promena što se toga tiče.

Osim najpopularnijih sportova kao što su fudbal, košarka, odbojka, rukomet, tenis i drugi, moguće se kladiti na razne markete i kod klađenja na borilačke sportove poput MMA koje je sve popularnije u svijetu klađenja. Prednost ove kladionice je što je omogućeno klađenje i na eSportove. Možete postaviti različite tipove opklada, između ostalog ekspres, obične, sistemske i brojne druge.

Koeficijenti na sportske događake su na sajtu OktagonBet poprilično viši u odnosu na konkurenciju, posebno kada je reč o fudbalu. Takođe je bitno da nema prevelikog obaranja kvota, jer OktagonBet ne menja kvote iz minuta u minut, što se nama kao korisnicima jako dopada.

2.2 OktagonBet Kazino Igre

Uz OktagonBet kazino je moguće igrati slotove uz najbolje operatere, kao što su Fazi, EGT, Pragmatic, BeeFee, Habanero, Kalamba, Tangente i Vivo. Tu su video slotovi, klasični slotovi, video poker, kartaške igre, stone igre i ostalo.

OktagonBet kazino poseduje 339 slot igara, npr. Gold Train, Book of Spells, Pyramid King, Turbo Hot 40, John Hunt Book of Tut, Crystal Hot Deluxe 40, Diamond Strike, a još jedna od prednosti je opcija OktagonBet kazino uživo, u kojem je moguće igrati neke od najpopularnijih igara kao što su blekdžek, bakara i Mega Whell. Osim ovoga poseduju i video poker, kao i tri vrste jackpotova koji se izvlače na dnevnoj bazi.

3. OktagonBet Mobilna aplikacija

U kladionici OktagonBet je moguće igrati preko web stranice, ali oni također poseduju i nešto super kao OktagonBet mobilna aplikacija koja je dostupna za android telefone te je prilagođena i ostalim mobilnim uređajima. Pruža identično iskustvo u klađenju kao i običan OktagonBet sajt.

OktagonBet app olakšava i ubrzava klađenje sa mobitela, a uz nju je moguće prenose uživo gledati preko cijelog ekrana, što zaista mali broj kladionica dopušta. Preko aplikacije je moguće i uplaćivati i isplaćivati sredstva, kao i gledati raspored i pratiti rezultate svih sportskih događaja. Unutar aplikacije je klađenje pojadnostavljeno na sličan način kao i u klasičnom web prikazu. Ispod svakog susreta se nalazi podmeni koji igračima dodatno olakšava klađenje.

4. OktagonBet Bonusi i Promocije

Nažalost VIP OktagonBet bonus dobrodošlice za sportsko klađenje niti za kazino još uvek ne postoje. Ipak, ako Vas baš ova vrsta bonusa zanima, uz naš 1XBIT bonus kod za Srbiju možete dobiti ekskluzivni paket dobrodošlice - do 7 BTC + 500 bodova! Međutim, OktagonBet kladionica u 2020 godini nudi bonus od 30% na uplatu depozita platnom karticom koje igrači dobijaju u vidu FreeBet-a do maksimaplih 30.000 RSD. Primera radi, igrači nakon uplate depozita platnom karticom od 10.000 RSD dobijaju 3.000 RSD na svoj račun, posle čega je neophodno iznos bonusa proigrati 4 puta od njegove vrednosti.

Osim gore navedenog, postoji još jedan OktagonBet bonus na sportsko klađenje do 308% - u zavisnosti od broja mečeva. Da biste mogli učestvovati u ovoj OktagonBet promociji, potrebno je da odigrate najmanje 4, a najviše 35 mečeva sa kvotom 1,25 ili većom.

Naravno da su ovakvi bonusi mana ove kladionice, jer u poređenju sa najvećim svetskim kladionicama, npr. uz Bet365 Srbija promo kod, OktagonBet nudi samo deo mogućih promo ponuda. Ipak, čini se da stalni igrači OktagonBet kladionice ove bonuse sigurno sa oduševljenjem koriste.

5. OktagonBet Metode plaćanja

Kada se radi o tome koje su OktagonBet metode plaćanja, one su jedna od prednosti ove kladionice. Jednostavno uplate i isplate su jako brze, a moguće ih je vršiti na više načina. Naravno da je za igrače u Srbiji najučestaliji način uplate i isplate na uplatnim mestima, što privlači veliki broj igrača da igraju u OktagoBet kladionici.

Ipak, sve je učestalije korišćenje platne kartice (Visa, Maestro, MaterCard) i nekih drugih vrsta metoda plaćanja. To su pre svega uplate preko tekućeg računa u banci ili pošti i preko iPay vaučera. Vašu isplatu možete izvršiti na samo dva načina: na uplatnom mestu, pomoću lične karte i koda za isplatu ili na tekući račun.

6. OktagonBet Ocena i Recenzija

Na OktagonBet sajtu igrači mogu pronaći zaista veliki broj marketa na koje se mogu kladiti. OktagonBet VIP bonusi dobrodošlice za klađenje i kazino[ ne postoje, što je ogromna mana, ali često postoje promocije za aktivne igrače.

OktagonBet mobilna aplikacija za klađenje je urađena na vrhunskom nivou što je prednost ove kladionice. Marža na live klađenje je nešto veća u odnosu na prematch što je jedan od nedostataka. Takođe, nedostatak je što još uvek ne postoji mogućnost uplata kripto valutama. Ova kladionica daje mogućnost klađenja na eSportove što je sigurno plus za OktagonBet kladionicu.

OktagonBet sajt kladionice je na srpskom jeziku što dodatno olakšava klađenje. Podrška je aktivna 24 sata dnevno putem e-maila, viber četa i WhatsApp četa. Prema našem mišljenju, najveća prednost OktagonBet kladionice su koeficijenti koji su vrlo kvalitetni i mnogo bolji odnosu na konkurenciju. Za svaki slučaj pogledajte naš pregled najboljih kladionica u Srbiji. Sve u svemu, preporučujemo da proverite OktagonBet kladionicu da biste mogli sami je oceniti.

Standardni bonus na OktagonBet FreeBet 30% do 30.000 RSD
Idite do OktagonBet

7. OktagonBet Najčešća Pitanja

7.1 🧐 Kako da se registrujem na OktagonBet sajtu?

Na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu nalazi se dugme Registracija. Nakon što kliknete na njega otvoriće Vam se obrazac za registraciju.

7.2 🧐 Gde mogu da vidim aktuelne 2020 OktagonBet bonuse?

Sve aktuelne OktagonBet promocije možete pronaći u sekciji Promocije u top menu na stranici.

7.3 🧐 Da li je OktagonBet sajt pouzdan?

OktagonBet posluje u skladu sa odobrenjem Ministarstva finansija, stoga radi se o potpuno legalnom i pouzdanom brendu, što je istaknuto i u našem tekstu OktagonBet Bonus i Recenzija.

Komentarišite OktagonbetBonusIRecenzija
Komentari (2)
Swerhat2000
Swerhat2000 pre 2 dana
Ponuda je u redu, priznajem da su koeficijenti bolji u odnosu na ostale domaće kladionice.
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus kod
JBVIPS
Preuzmite bonus
JohnnyBet Humor
Zabava za danas
At betting memes
Više zabave
OktagonbetBonusIRecenzija
Igrajte odgovorno