Star Bet Bonus i Recenzija

Iskoristite linkove koje sadrži tekst Star Bet Bonus i Recenzija za registraciju na sajtu Star Bet i uživajte u svakom dostupnom odeljku: klađenje, klađenje uživo, eSports, kazino, kazino uživo i virtual. Star Bet bonus dobrodošlice na sportsko klađenje i kazino iznosi 100% do 5.000 dinara.

Star Bet Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Bonus Dodrodošlice - sportsko klađenje i kazino 100% do 5.000 RSD
Bonus na broj parova Do 500% na max. 40 parova
Star Bet Promo Kod Iskoristite naš link

U vlasništvu kompanije RMco sa sedištem u Čačku i sa ponudom koju čine najpopularniji sportovi i onlajn kazino igre na koje će Vam Star Bet Bonus i Recenzija doneti dodatni novac i savete za klađenje, radi se o registrovanoj i licenciranoj kompaniji za pružanje igara za sreću. Igračima su na raspolaganju sve domaće i svetske lige i utakmice, eSports, live casino, slotovi i tradicionalne kazino igre. Tu je i Star Bet Klub sa nagradama za najsrećnije takmičare, kao i brojne Star Bet promocije dostupne po registraciji i tokom dužih perioda igranja.

1. Star Bet Registracija

Star Bet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Star Bet Bonus kod Avgust 2021 Star Bet Bonus kod Septembar 2021
Oktobar 2021 Novembar 2021
Decembar 2021 Januar 2022
Februar 2022 Mart 2022
April 2022 Maj 2022
Jun 2022 Jul 2022

Star Bet kladionica i kazino je jedna od najdugovečnijih kompanija na tržištu koja posluje još od 1998. godine, kada je počela da organizuje izvlačenja tombole. Već 2000. godine otvaraju prvu kladionicu u Prokuplju, koja je bila među prvima u Srbiji. U ovom trenutku, Star Bet lokacije se nalaze na 70 mesta u državi, a svakog meseca firma otvara nove objekte. Registrovani članovi mogu preuzeti loyalty kartice u okviru programa „Klađenje sa stilom“ i iskoristiti sve pogodnosti i privilegije koje vam detaljno predstavlja Star Bet recenzija.

Kreiranje novog korisničkog naloga je postupak kojim započinje Star Bet registracija. Radi se o već oprobanoj formuli sa korisničkim imenom, lozinkom i ličnim detaljima. Potrebno je potvrditi da imate više od 18 godina i da niste u vezi sa priređivačem igara. Nakon otvaranja novog naloga, automatski stičete članstvo i sve beneficije u RMCO Club. Radi lakšeg i bržeg snalaženja, možete koristiti Star Bet linkove na našem sajtu.

2. Star Bet Bonusi i Promocije

Nakon registracije i uplate prvog depozita, novi igrači mogu iskoristiti Star Bet bonus dobrodošlice od 100% do maksimalnih 5.000 dinara i praktično duplirati sredstva koja su do tada imali na računu. Potrebno je da iznos depozita bude najmanje 500 RSD - kako za sportsku kladionicu, tako i za Star Bet kazino. Sve dodatne uslove možete da nađete na sajtu Star Bet u sekciji s promocijama.

Redovni igrači mogu učestvovati u Star Bet Ligi i osvojiti vredne nagrade kao što su automobili, stanovi, elektronski uređaji i novčani vaučeri. Bitno je da poštujete sva Star Bet pravila koja se tiču ove promocije. Osim toga, Star Bet nudi i bonus na broj parova koji iznosi do čak 500%. Da biste uzeli ovaj bonus, potrebno je uplatiti tiket sa najmanje 4, a najviše 40 parova sa kvotom 1.20 i većom - ukoliko imate Star Bet Klub karticu - ili 1.35 i većom - ako ne koristite Star Bet Klub karticu.

Za preuzimanje Star Bet bonusa i promocija dovoljno je da se rigsitrujtete na sajtu putem JohnnyBet linkova, nije potrebno unositi Star Bet promotivni kod. Ukoliko Vas zanima koji su najbolji promo kodovi za sportsko klađenje i kazina u Srbiji, odmah pređite na naš članak o tome.

3. Star Bet Ponuda

Kada se radi o onome šta sajt donosi, potrebno je napraviti razliku između sportskog klađenja pre utakmice i uživo i drugih opcija koje su tradicionalno vezane za kazino. U svakom slučaju, integrisana Star Bet ponuda omogućava praktično sve oblike klađenja za pravi novac, bez obzira da li se radi o utakmicama ili slotovima.

3.1 Star Bet Sportsko klađenje

Preko 700 opcija za fudbal je nešto čime se Star Bet kladionica može da ponosi. Sigurno da jedna od najstarijih ustanova ovog tipa u Srbiji ima i više partnera, pa ne čudi preko 80 košarkaških takmičenja i mečeva širom Evrope i sveta. Sasvim dovoljno opcija donose tenis i hokej, a posebno smo zadovoljni kako su predstavljeni odbojka i rukomet, na koje se takođe možete kladiti uživo.

Igrači mogu postavljati opklade na konačan ishod, duplu šansu, rezultat na poluvremenu i/ili na kraju utakmice, ukupno golova, ili praviti razne kombinacije tiketa. Bitno je istaći da se Star Bet bonus dobrodošlice odnosi i na ovu sekciju i donosi do 5.000 RSD dodatnog novca.

Novina je eSports sekcija u kojoj možete igrati FIFA, e-Tennis, CS:GO, DOTA 2, Rainbow Six i druge podržane igre i pokušati da zaradite kladeći se na sledeći događaj ili mogućeg pobednika. U svakom slučaju, ne bi trebalo da bacate nedobitne tikete, jer Star Bet cash back program može vratiti deo uloženog novca. Takođe, Cash Out opcija omogućava naplatu dobitka u tačno određenom trenutku, zbog čega Star Bet klađenje uživo donosi novu dimenziju u odnosu na klasičnu opciju.

3.2 Star Bet Kazino

Sa više od 500 slot mašina najpoznatijih svetskih programera kao što su Microgaming, Pragmatic Play, Kalamba Games i Gamomat, Star Bet kazino uspeva u nameri da privuče i ljubitelje standardnog kazino iskustva. Sve igre dostupne su i u besplatnom modu, tako da možete isprobati strategije klađenja na naslovima kao što su Book of Spells, Turbo Hot 40, 777 Royal Wheel ili Wolf Gold. Sve igre možete poređati po popularnosti, datumu izlaska, provajderu ili uneti deo naziva u polje za pretragu kako biste im pristupili momentalno.

Pored video i 3D slotova, na raspolaganju su varijacije evropskog i francuskog ruleta, pokera, Blackjack i mnoge druge. Igrajući slotove, možete iskorisiti Star Bet bonus i dobiti još više novca kako biste na kraju osvojili Jackpot nagradu sa fondom od preko 1.000.000 RSD. U tu svrhu, namenjene su igre tipa Katanas of Time, Aloha Charm, Wild West, Crystal Hot 40 Deluxe i mnoge druge. Trku za jackpot će brže trčati registrovani igrači, jer mogu da prave liste favorita i pristupe im odmah po ulasku na sajt.

4. Star Bet Uplata i isplata

Sredstva na korisnički nalog možete uplatiti platnim karticama kao što su Visa, MasterCard, Maestro, Dina i Paysafecard, ali i uplatom u pošti, iPay vaučerom ili elektronskim bankarstvom. Budući da u svakom većem mestu postoji Star Bet kladionica, nije isključena mogućnost i uplate na licu mesta.

Sa druge strane, isplata je nešto komplikovanija i ne može se vršiti onlajn. Potrebno je odrediti datum i vreme preuzimanja novca u poslovnici, a operateru dostaviti poseban kod koji služi kao sredstvo verifikacije identiteta prilikom isplate. Na isti način ćete preuzeti i karticu kao dokaz članstva u RMCO klubu.

5. Star Bet Mobilna aplikacija

Star Bet sajt prilagođen za igru u pokretu se prilagođava veličini Vašeg ekrana, ali i istovremeno na mobilni i donosi sve opcije koje su dostupne na desktop računarima, tako da nije velika prepreka što u ovom trenutku ne postoji posebna Star Bet aplikacija.

To dalje znači da možete igrati bez potrebe za preuzimanjem dodatnog softvera, već samo iskoristiti postojeće podatke i ulogovati se u nalog odakle dalje možete upravljati svim opcijama.

6. Star Bet Ocena i Recenzija

Zaista je mali broj domaćih sajtova koji ne samo da nude dodatni novac, već najuspešnijem igraču dodeljuju stan na atraktivnoj lokaciji ili novi automobil. Star Bet kladionica i kazino to može zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti, ali i brojnim mogućnostima za onlajn i oflajn zabavu. Iako nije sve savršeno kao što je npr. u slučaju dodatnih pogodnosti koje garantuje Bet365 promo kod Srbija, te iako ne postoji Star Bet mobilna aplikacija, sam Star Bet sajt je veoma dobro koncipiran i upakovan atraktivnim sadržajima za sve igrače.

Ukoliko Vam je u nekom trenutku potrebna pomoć, možete je dobiti putem telefona, pošte, u samoj kladionici ili putem društvenih mreža, dok će Vam Star Bet Bonus i Recenzija omogućiti da podignete igračko iskustvo na još viši nivo.

Standardni bonus na Star Bet
Bonus Dobrodošlice 100% do 5.000 RSD

7. Star Bet Najčešća Pitanja

7.1 🌠 Da li je klađenje na Star Bet sajtu sigurno?

Star Bet posluje u skladu s dozvolom Ministarstva finansija - Uprava za igre na sreću, brend je licenciran, što podrazumeva sigurnost i pouzdanost Star Bet kladionice i kazina.

7.2 🌠 Da li Star Bet nudi svojim korisnicima Bonus Dobrodošlice?

Da, Star Bet bonus dobrodošlice iznosi 100% do čak 5.000 RSD ne samo u sportskoj kladionici, nego i u kazinu.

7.3 🌠 Kako glasi Star Bet promo kod?

Kao što smo spomenuli gore u tekstu Star Bet Bonus i Recenzija, nije potreban Star Bet promotivni kod da biste mogli da iskoristite sve dostupne bonuse i promocije.

Komentarišite StarBetBonusIRecenzija
Komentari (2)
Hrvojaa
Hrvojaa pre 9 meseci
Ponuda nije losa ali uvek moze biti bolje
Igrajte odgovorno