Top Bet Bonus i Recenzija

Registrujte se koristeći linkove koje se nalaze u našem članku Top Bet Bonus i Recenzija i uživajte u zabavi u svakom odeljku dostupnom na njihovom sajtu: sport, sport uživo, virtuelne igre, igre uživo, slot igre. Top Bet sportski bonus iznosi do 600%!

Top Bet Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Bonus na sportsko klađenje Do 600% na broj parova
Besplatni Spinovi Do 25 000 besplatnih spinova za dobiti tiket
Cashback 15% Cashback za dobitni tiket
Top Bet Promo Kod Iskoristite naše linkove

Budućnost onlajn klađenja je na dohvat ruke, kao i moderni i drugačiji Top Bet Bonus i Recenzija koja će Vam pomoći da shvatite kako stvari funkcionišu, odnosno preuzmete najbolje za Vaše igračko iskustvo. Top Bet sajt donosi vrhunske kvote, mnoštvo bonusa, veliki izbor utakmica i liga u brojnim sportovima, slotove, igre uživo i virtuelne igre. Takođe, omogućeni su i popularni načini plaćanja kako bi sve bilo brže i jednostavnije.

1. Kako da se registrujem na Top Bet sajtu?

Top Bet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Top Bet Bonus kod Avgust 2021 Top Bet Bonus kod Septembar 2021
Oktobar 2021 Novembar 2021
Decembar 2021 Januar 2022
Februar 2022 Mart 2022
April 2022 Maj 2022
Jun 2022 Jul 2022

Top Bet kladionica posluje u skladu sa Zakonom o igrama na sreću i poseduje licencu Republike Srbije – Ministarstva finansija i Uprave za igre na sreću, što znači da se radi o regulisanom mestu na kome se možete kladiti za pravi novac. Pored toga, u saradnji sa Večernjim novostima, operater distribuira Tip Top Bet časopis sa najnovijim vestima i prognozama za utakmice koje se igraju vikendom. Nastavite sa čitanjem ovog teksta i Top Bet recenzija će Vam doneti još više detalja.

Kako biste ravnopravno učestvovali i osvajali nagrade, obavezna je Top Bet registracija. Radi se o klasičnoj proceduri.

Kako se registrovati na Top Bet sajtu:

  • Posetite Top Bet sajt koristeći linkove iz ovog teksta.
  • Kliknite dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu.
  • Popunite obrazac (unesite korisničko ime, Vaše ime i prezime, pol, datum rođenja; dodajte Vaš adresu, broj mobilnog telefona i JMBG).
  • Potvrdite registraciju klikom na dugme "Potvrdi".
  • Izvršite verifikaciju putem imejla i aktivirajte Vaš nalog.

2. Top Bet Ponuda

Nakon uspešne registracije, otvara vam se celokupna Top Bet ponuda i mogućnost igre u pravi novac ili samo zabave radi. Opcije uključuju Top Bet sportsko klađenje, kazino uživo, slotove i virtuelne sportove. Ukoliko želite da saznate još više o novostima iz sveta sporta, možete posetiti Top Bet lokacije ili partnere sajta koji se bave upravo tim segmentom. Kada je reč o onlajn iskustvu, malo je toga što se može porediti sa klađenjem uživo ili slotovima sa milionskim nagradnim fondom koje možete pronaći ovde.

2.1 Top Bet Sportsko klađenje

Bez sumnje, Top Bet kladionica je pravo mesto za sve koji žele kladiti se na preko 400 fudbalskih liga i utakmica, 40 košarkaških opcija u svim FIBA i ULEB takmičenjima. Više nego na ostalim mestima, rukomet i odbojka daju nove opcije, kao i hokej i tenis. Top Bet ponuda 2021. podrazumeva englesku, špansku i nemačku fudbalsku ligu kao najpopularnije na svetu. Tu je i Top Premier Fantasy Liga sa redovnim nagradama do 2.000 RSD i 50 besplatnih spinova. Naravno, osim u fantaziji, možete se kladiti i tokom trajanja prave utakmice na konačan ishod, sledeći gol, hendikep i drugo.

Top Bet klađenje uživo donosi i još jedan zanimljiv Top Bet Bonus. Naime, tokom jednog minuta, možete se kladiti na naredni pogodak, ofsajd, penal, karton ili korner. Pored toga, na 4 i više mečeva odigranih na tiketu, možete ostvariti dodatni VIP Top Bet bonus do 600%. Sa 7 i više mečeva, Pojačavamo Dobitak opcija donosi bonus od 10% i više i između 20 i 2.500 spinova. Pre nego što preuzmete ovu ponudu ili se odlučite na neku drugu bliže opisanu u nastavku teksta, savet je da se upoznate sa pravilima i uslovima.

2.2 TopBet Kazino

Slot igre čine vrh ponude koju donosi Top Bet kazino sekcija, gde je moguće igrati besplatno ili za pravi novac. Vrhunski proizvođači softvera kao što su EGT, Gamomat i Microgaming donose jednako atraktivne naslove Diamond Inferno, John Hunter and the Book of Tut i The Expandable, dok su Hellfire i drugi naslovi deo veoma jakih turnira. Sledeća najbolja stvar pored pravih sportova su virtuelne igre Lucky Six, LuckyX, trke pasa, Next Six ili Slot Car trke. Za samo 10 RSD, možete osvojiti Lucky Six Jackpot ili Global Jackpot. Tu su i live casino igre Football Studio, Casino Holdem, Dragon Tiger i Dream Catcher koje pokreće Evolution Gaming.

Učešćem u Drops & Win seriji Pragmatic Play igara stičete pravo na dnevne nagrade do 2 miliona evra, a uplata na Moj kiosk lokacijama dolazi sa besplatnim spinovima. Takođe, ukoliko dva ili tri puta mesečno osvojite EGT Jackpot, Top Bet kladionica Vam dodaje 5.000 RSD ili 10.000 RSD koje možete koristiti za klađenje po želji.

3. Top Bet Bonusi i Promocije

Već su u tekstu navedeni zapravo najvažniji VIP Top Bet bonusi i promocije - pre svega mislimo na sportski bonus do 600% na tikete sa najmanje 4 parova. Minimalna pojedinačna kvota je 1.25, a maksimalni broj mečeva na tiketu je 50. Detalji ponude su dostupni na Top Bet stranici u Promo sekciji.

Tu je i bonus koji spaja ponudu kladionice i kazina: ako odigrate tiket sa najmanje 7 parova, možete da preuzmete bonus u obliku do čak 25 000 besplatnih okretaja! Minimalna uplata na tiketu iznosi 50 RSD, minimalna kvota je 1.35, a maksimalan broj parova je 50. Ostale detalje pogledajte na Top Bet sajtu. Pošto Top Bet promo kod za sada još ne postoji, pogledajte koje pogodnosi možete dobiti uz Circus Bonus Kod, jer je ovo takođe brend koji poseduje srpsku licencu.

Međutim, lista Top Bet promocija 2021. je prilično duga, a nove ponude se aktiviraju češće nego kod drugih operatera. Primera radi, tokom određenih dana ili praznika, igrači mogu dobiti i dodatni bonus od 10% na depozit ukoliko isti uplate na objektima Moj kiosk između 17 i 21 časa.

Kada su u pitanju slotovi, na Top Slot Turnirima kao što su Top Winner ili Top Night srećni dobitnici mogu osvojiti do 1.000 RSD i 100 besplatnih spinova. Pored ostalih dodataka u klađenju, Top Bet Cashback omogućava bonus od 15% na Combo tikete sa selekcijama koje imaju kvotu 1.25 i veću.

4. Top Bet Uplata i Isplata

Korisnicima su na raspolaganju Visa, Maestro i MasterCard kao najpopularniji načini plaćanja prihvaćeni u čitavom svetu. Minimalni iznos depozita je 500 RSD, a korisnički nalog takođe prihvata uplate putem e-banking i m-banking elektronskog plaćanja, odnosno lično kroz uplatnicu na Moj kiosk mestima širom Srbije.

Transakcije se vrše putem Banca Intesa i Komercijalna Banka sigurnog sistema. Sa druge strane, Top Bet isplata se vrši na tekući račun igrača ili na šalteru lokalne pošte. Od igrača se zahteva da u tom trenutku poseduju ličnu kartu ili pasoš kako bi potvrdili svoj identitet. A pošto na Top Bet stranici još uvrk ne postoji mogućnost da se korisiti bitcoin niti druge kripto valute, preporučujemo da pročitate detaljne informacije koje Vas pogodnosti čekaju ako se kladite koristeći promotivni kod za 1XBIT Srbija.

5. Top Bet Mobilna aplikacija

Pored toga što Top Bet online zabava odlično funkcioniše na mobilnim uređajima koje pokreću iOS ili Windows Phone, igrači sa Android telefonima i tabletima mogu igrati na još jednostavniji način.

Naime, Top Bet aplikacija je besplatna za preuzimanje sa sajta i donosi opcije klađenja uživo ili pre utakmice. Pre nego što je preuzmete, trebalo bi da pročitate uputstvo na sajtu kako bi sve moglo da prođe u najboljem redu.

6. Top Bet Ocena i Recenzija

Veliki broj opcija za klađenje i bogato kazino iskustvo doprinose da Top Bet kladionica zasluži više nego dobru ocenu. Bez sumnje, svaki tiket ili spin koji odigrate doprinosi povećanju mogućnosti za dodatnu zaradu, a teško da možemo pronaći i neke svetske kladionice koje daju šestostruko više novca i skoro pa neograničeni broj besplatnih spinova.

Takođe, sigurni i pouzdani načini plaćanja izdvajaju sajt u moru sličnih ponuda na našem tržištu. Nadamo se da će Vam biti od koristi Top Bet Bonus i Recenzija koja je predstavila samo neke od brojnih mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju.

Standardni bonus na Top Bet
Bonus do 600%

7. Top Bet Najčešća Pitanja

7.1 🧐 Kako da se registrujem na sajtu Top Bet?

Top Bet korisnički nalog možete otvoriti kroz opciju Registracija na sajtu Top Bet.

7.2 🧐 Gde mogu da vidim koji bonusi su u ponudi?

Sve aktuelne promocije i svi uslovi koje treba da ispunite za ostvarivanje bonusa možete da nađete na Top Bet sajtu u Promo sekciji.

7.3 🧐 Da li je Top Bet pouzdan brend?

Top Bet poseduje licencu srpskog Ministarstva finansija, što dokazuje da je firma pouzdan priređivač igara na sreću, što smo i naglasili u našem tekstu Top Bet Bonus i Recenzija.

Komentarišite TopBetBonusIRecenzija
Komentari (0)
Igrajte odgovorno