Circus Casino Srbija Recenzija

od JohnnyBet iz by JohnnyBet

Predstavljamo članak Circus Casino Srbija Recenzija, u kojem ćemo objektivno i detaljno opisati sve što ovaj online Circus Casino nudi, iskustva, te prednosti i mane. Osvrnućemo se na nekoliko najbitnijih elemenata da bismo Vam pomogli odlučiti isplati li se kladiti i igrati na Circus stranici. Pogledajmo što Circus brend nudi svojim korisnicima, između ostalog da li se na sajtu može iskoristiti neki Circus Casino bonus kod? Krenimo redom.

Vrsta Bonusa Opis Bonusa Circus Casino Promotivni Kod
Kazino 100% bonus do 10.000 RSD na prvi depozit Kopirajte naš kod sa početka članka
Sportsko Klađenje 10 Freebeta do 5000 RSD na prvi depozit Kopirajte naš kod sa početka članka
Super Kvota Do 1.000 RSD u kešu uz prvi depozit Kopirajte naš kod sa početka članka

Circus Casino Srbija je u potpunosti legalan brend na prostorima Republike Srbije. Počeli su sa radom 2016. godine, kada je u Srbiji uveden i stupio na snagu novi Zakon o onlajn klađenju. Povodom toga, Circus Casino Srbija je jedan od prvih sajtova koji legalno nude kazino igre koje možete pronaći u bilo kojem kazinu ili igraonici u Srbiji. Što se tiče licence, ona je u potpunosti odobrena i sertifikovana od strane Ministarstva finansija Republike Srbije, preciznije od Uprave za igre na sreću. Kao što i vidimo, klađenje i kockanje na Circus sajtu potpuno je bezbedno, jer je brend licenciran.

1. Circus Casino Registracija

Circus max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Circus Promotivni kod Jun 2021 Circus Promotivni kod Jul 2021
Avgust 2021 Septembar 2021
Oktobar 2021 Novembar 2021
Decembar 2021 Januar 2022
Februar 2022 Mart 2022
April 2022 Maj 2022

Circus Casino registracija je standardna kao i za većinu online sajtova za klađenje i igre na sreću generalno. Potrebno je da upišete ime, prezime, odaberete pol, datum rođena, državu, mesto rođenja i jedinstveni matični broj građana. Pored toga, obavezna su polja adrese stanovanja, grada, poštanskog broja i države naravno. Takođe, obavezno je upisati i telefonski broj, uz naravno Vaše korisničko ime i šifru za prijavu.

Sve u svemu, ovo je standardna procedura registracije, uz napomenu da je Circus Casino registracija samo za punoljetne osobe. Vredi napomenuti da možete uneti i Circus Promo Kod koji smo detaljnije opisali u našem drugom tekstu i koji možete da iskopirate sa gornjeg dela našeg teksta te da ga zalepite u polje "Promotivni Kod" prilikom popunjavanja obrasca za registraciju. Nakon toga, sve što je potrebno da uradite jeste verifikacija imejl adrese, što je takođe jednostavno: dovoljno je kliknuti na link koji ste dobili i možete se prijaviti.

2. Circus Ponuda

Circus ponuda je naredna sekcija koju ćemo objasniti. Dakle, na sajtu imate glavni meni gde birate između sledećih sekcija: Circus Casino igre, Circus sportsko klađenje i Circus Slot klubovi.

Circus Casino sekcija je veoma jednostavno urađena, što je za pohvalu svakako, u ponudi imaju najpopularnije igre, odvojene sekcije za glavne kazino igre, podmeni za turnire i pobjednike turnira koji se transparentno objavljuju. Što se tiče Circus sportskog klađenje sekcije, moramo reći da je osvežavajuće jednostavan dizajn u moru komplikovanih, što nam je također zapalo za oko. U glavnom prikazu onlajn Circus kladionica ima nadolazeće mečeve, promotivne ponude, popularne mečeve, pregled tiketa kao i popularnih liga i takmičenja koji su u trendingu, kao i dnevne ponude, Circus Super kvote, BetBooster i slično.

Circus Slot Clubs je također posebna sekcija gde vidite pregled svih slot klubova u Srbiji, koji su prikazani na Google maps. Takođe možete i pretraživati koji su Vam najbliži slot klubovi u okolini.

2.1 Circus Kazino Igre


Što se tiče Circus kazino igara sekcije, u ponudi imate gotovo sve popularne igre kao i na većini kvalitetnih gambling sajtova. Takođe, veoma nam se sviđa jednostavan meni gde možete birati između Circus Casino najpopularnijih igara, novih igara, Circus Casino uživo, video pokera, blekdžeka, ruleta i naravno slotova. Dakle ovo je mnogo lepa i pregledna sekcija web sajta, što je naravno jako bitno za igrače.

Pored toga, u podmeniju nalaze se i pobednici turnira, koji se ažurno objavljuju, kao i dnevni turniri koji se održavaju i na kojima možete redovno učestvovati. Sajt sam od sebe je prilično brz i dobro reaguje, tako da su veoma dobro optimizovane igre na samom sajtu i mi nismo imali nikakvih problema sa učitavanjem ili slično. Takođe možete sortirati i birati igre po prema provajderu, popularnosti, minimalnom ulogu i maksimalnom ulogu, što je svakako pohvalno, pregledno i jednostavno.

Circus kazino odeljak donosi popularne i nove slotove kao što su 5 Dazzling Hot, Dragon Chase, Book of Spells Deluxe. Igrači takođe mogu uživati u live casino naslovima Live Automatic European Roulette, Blackjack Platinum VIP i Casino Hold’em. U ponudi je i par video pokera poput 4 of a Kind Bonus Poker i Jolly Poker.

2.2 Circus Casino Sportsko Klađenje


Kao što smo već pomenuli, Circus kladionica je veoma osvežavajuća i jednostavna, što je svakako subektivno mišlenje. U ponudi sadrže 23 sporta, dakle klađenje na fudbal, tenis, košarku, hokej, rukomet, što se naravno podrazumeva. Pored toga imaju i dosta sportova koje neke kladionice nemaju. Na primer golf, biatlon, ski skokovi, cross-country, alpsko skijanje, pikado, stoni tenis, boks, MMA, motosportove i eSportove.

Circus ponuda sportskog klađenja sadrži sekciju za opklade pre meča i uživo klađenje. Klikom na željenu opkladu automatski se opklada dodaje na tiket, koji vam je vidljiv sa desne strane. Tu također možete birati da li želite singl tiket, multi tiket, sistemski tiket ili jednostavno ukoliko želite obrisati tiket. Ono što je veoma pozitivno, Circus Casino Srbija ima integrisan SportRadar sistem, tako da pri samoj opkladi imate grafikon koji Vam daje statistički prikaz odabranog meča, što je svakako odlična i zanimljiva funkcija. Međutim, ako ste zainteresovani koje druge onlajn kladionice vredi proveriti, pročitajte naš članak u kojem predstavljamo najbolje internet kladionice u Srbiji.

3. Circus Casino Bonusi i Promocije

Circus Casino Bonusi i promocije deluju veoma primamljivo. Tu se nalaze svega Circus Casino bonusi dobrodošlice, tj. na depozit, što je postao standard u gotovo svim online sajtovima za klađenje na igre na sreću. Circus Casino Bonus dobrodošlice iznosi 100% do 10.000 RSD. Minimalan depozit da biste ostvarili pravo na ovaj bonus iznosi 500 RSD. Jednostavno, registrujte se na Circus Casino Srbija, izvršite depozit u iznosu između 500 RSD i 10.000 RSD i biće Vam odobren 100% bonus. Da biste izvršili konverziju Circus Casino bonus u novac koji možete isplatiti računa, potrebno je ispuniti uslove koje je priređivač odredio, a koje možete da pogledate u sekciji Promocije na web stranici. 


Sa druge strane, Circus Casino bonus na sportsko klađenje je u vidu 10 besplatnih oklada, tj. free betova, zavisnosti od prvog depozita za Circus Casino sportsko klađenje. Minimalan iznos depozita mora biti 500 RSD, a maksimalan iznos besplatnih opklada ide do 5.000 RSD. Funkcioniše na način da je potrebno izvršiti depozit, uplatiti opkladu koju želite i dobićete jednu ili više besplatnih opklada.

Tu su takođe i Super Odd tj. super koeficijenti za prvi depozit - možete osvojiti do 1.000 RSD uz prvi ulog. Kao i sve ostalo na sajtu, jednostavno funkcioniše: nakon depozita, potrebno je aktivirati „Super Odds“ promociju i da prihvatite ponuđeni koeficijent. Treba napomenuti da možete iskoristiti samo jedan od pomenuta tri bonusa na prvi depozit.

Circus Casino Srbija u ponudi ima i sedmične i dnevne bonuse u vidu free spinova za Circus Casino, specijalnih Circus Casino bonusa za određene igre, kao i već pomenute Slot turnire. Što se tiče Circus sportskog klađenja klađenja i bonusa na isto, tu imate dnevne ponude određenih mečeva sa znatno većim koeficijentima, što se ne razlikuje mnogo od ostalih kladionica.

Novitet u odnosu na veliki broj online kladionica je BetBooster, jedinstvena ponuda u svetu sportskog klađenja. Naime, možete uključiti određeni booster za tiket koji želite (mora biti singl ili kombinovana opklada). U ponudi imate boost od +20%, +30% i +40%, u zavisnosti od sporta i liga koje se trenutno igraju. U suštini, funkcija boostera jeste da poveća vaš dobitak za 20%, 30% ili 40%, što je svakako veoma zanimljivo.

Također, tu su i referali: možete na osnovu referal linkova pozvati svoje prijatelje da se registruju i dobiti 500 RSD za svakako novog registrovanog člana na Circus Casino Srbija. Naravno, zahteva se da druga osoba prvo izvrši depozit da bi dobili pomenuti iznos. Pored toga tu je Circus Casino Srbija Club bonus, gde verni i stalni igrači imaju priliku za razne pogodnosti u vidu bonus poena shodno samom depozitu i uplati.

4. Circus Metode plaćanja

Circus Casino Srbija nudi standardne metode plaćanja. Prije svega možete uplatiti u lokalnom Circus Casino slot klubu. Ukoliko ne želite da koristite tu metodu plaćanja, uplatu na Circus Casino možete izvršiti putem MasterCard, Visa ili Maestro kartica. Pored toga, tu je i standardna opcija bankovnog transfera. Igrači iz Srbije dodatno mogu koristiti DinaCard, što u mnogome olakšava transakcije.

Što se isplate tiče, nju također možete izvršiti u lokalnom slot klubu, što traje od jednog do tri dana, ili putem bankovnog transfera za što je takođe potrebno od jednog do tri dana.

5. Circus Casino aplikacija

Trenutno na Circus Casino sajtu ne postoji mogućnost za preuzimanje aplikacije za klađenje na pametnim telefonima. Ovo smatramo kao minus, jer dosta igrača se odlučuje za klađenje putem mobilnih uređaja, ali verujemo da će uskoro sasvim sigureno uvesti i tu opciju.

Iako Circus Casino aplikacija još uvek nije dostupna, nije to prevelika mana, jer sajt Circus je responsivan i odlično radi na svim mobilnim uređajima, tako da i na telefonu imate sve igre i opcije koje su dostupne na desktop varijanti stranice.

6. Circus Casino Ocena i Recenzija

Sve u svemu, na red je došlo da sumiramo utiske i damo finalnu ocenu za priređivača klađenja igara na sreću Circus Casino Srbija. Što se tiče registracije, standardna je procedura i igrači su većinom naviknuti na ovaj proces, bez komplikacija i detaljnih verifikacija, što je svakako očekivano. Circus Casino ponuda nas je moramo reći malo i iznenadila, u pozitivnom smislu, jer smo pronašli određene ponude igara kojih nemaju pojedine kladionice i to je veoma pohvalno.

Circus Casino promocije i bonusi su također standardni, uz jedan novitet koji nismo viđali do sada – BetBooster. Iskreno, ovo je zanimljiva promotivna opcija. Što se metoda plaćanja tiče, smatramo da je relativno mali minus što je isplata moguća samo u lokalnom Slot klubu ili putem bankovnog transfera. Također, nedostatak mobilne aplikacije je svakako još jedan minus, mada se nadamo da će i to ubrzo biti dostupno u ponudi Circus Casino Srbija. Web sajt jednostavan, pregledan, brz, sa standardnim odeljkom za podršku korisnicima. Kao što vidite, u članku Circus Casino Srbija Recenzija imamo sve pohvale što se tog segmenta i generalno ukupne ponude tiče.

Standardni bonus na Circus
100% Bonus do 10.000 RSD
Komentarišite CircusCasinoSrbijaRecenzija
Komentari (2)
Szöllôs Géza
Szöllôs Géza pre 7 meseci
Ponuda je vrh, kao i sam Circus kazino!
Igrajte odgovorno