MaxBet Bonus i Recenzija

Tekst MaxBet Bonus i Recenzija donosi Vam informacije o tome da MaxBet Paket Dobrodošlice iznosi do 30.000 RSD + 100 Poklon Spinova i podeljen je na tri depozita. Za registraciju iskoristite jedan od naših linkova iz ovog članka za svaki dostupan odeljak na sajtu MaxBet: klađenje, live, slot, live dealer, virtuelne igre, MyLucky6, Lucky Six, Lucky Balls.

MaxBet Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Paket Dobrodošlice Do 30.000 RSD + 100 Poklon Spinova
Bonus na prvi depozit 50% do 15.000 RSD + 50 Free Spins
Bonus na drugi depozit 30% do 10.000 RSD + 30 Besplatnih Vrtnji
Bonus na treći depozit 20% do 5.000 RSD + 20 Poklon Okretaja
Kazino Široka ponuda igara
VIP CashBack Do 10% vrednosti ukupnog dnevnog dobitka
MaxBet Bonus Kod Iskoristite naš link

MaxBet kladionica je sportska kladionica registrovana u Novom Sadu. Uplatna mesta MaxBeta možete da pronađete širom Srbije. Na prvi pogled radi se o sasvim dobroj kladionici za srpski standard, s obzirom da u ponudi imaju sportsko klađenje, kazino, bonus za nove igrače, mobilnu aplikaciju i još mnogo toga. Da li je MaxBet stvarno dobar - to možete da saznate iz naše MaxBet recenzije.

Ocena JohnnyBet
2.0 / 5
Ocena korisnika
2.94 / 5
Vaša ocena

1. MaxBet Registracija

MaxBet max bonus (maksimalni bonus onlajn)
MaxBet Bonus kod Maj 2021 MaxBet Bonus kod Jun 2021
Jul 2021 Avgust 2021
Septembar 2021 Oktobar 2021
Novembar 2021 Decembar 2021
Januar 2022 Februar 2022
Mart 2022 April 2022

Postoje dve mogućnosti kada je u pitanju MaxBet registracija. Kao korisnik privatnog naloga Telenor mobilne mreže, dovoljno je da unesete broj i potvrdite registraciju putem SMS koda. Za korisnike koji nemaju tu pogodnost, na raspolaganju je standardna forma.

  • Idite na Maxbet sajt pomoću linkova iz ovog teksta.
  • Kliknite dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu.
  • Unestie ime, prezime, email i lozinku.
  • Potvrdite podatke.

Zanimljivo, ovde se ne traži matični broj, iako je brend registrovan u Srbiji. Nakon što potvrdite unete podatke, sledi MaxBet prijava na račun, što možete takođe učiniti i kasnije u bilo kom trenutku i koristeći linkove sa našeg sajta.

2. MaxBet Ponuda

Pod imenom „JuKrijkos“, kompanija MaxBet započela je svoj razvoj 1997. godine i kroz nekoliko godina izrasla u pravog giganta na tržištu. U ovom trenutku, kompanija je i regionalni lider, budući da posluje na nama bliskim tržištima Republike Srpske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a od nedavno i na tlu Afrike.

Čitav projekat vlasništvo je Dan Plus International d.o.o. iz Novog Sada, a za priređivanje igara na sreću MaxBet kladionica sadrži licencu Ministarstva finansija Republike Srbije – Poreska uprava – Sektor za menjačke i devizne poslove i igre na sreću. Pored svetski priznatih metoda plaćanja, igračima je na raspolaganju veliki broj opcija za sportsko klađenje, slotova, live dealer i virtuelnih igara. Sve navedeno potvrđeno je dodatnim bonusima, a omogućeno na korišćenje registrovanim igračima.

Nedavno obogaćena novim sadržajima, MaxBet ponuda se u početku oslanjala najviše na sportsko klađenje, ali sada su tu i brojne druge opcije koje će zadovoljiti sve ukuse. Možete čak isprobati Brzu zabavu u nekoliko virtuelnih igara i zaigrati ih putem sajta ili mobilne aplikacije.

2.1 MaxBet Kazino

MaxBet kazino je okupio najveće svetske proizvođače softvera za onlajn kazino poput NetEnt, Microgaming, Betsoft, Gamomat i druge, koji pokreću sekciju sa slotovima, dok jednako atraktivni live casino omogućava Ezugi, između ostalih. Igre su svrstane po datumu dodavanja, popularnosti i mogućnostima za zaradu, gde se posebno ističu Twin Spin Megaways i Diamond Line Mighty Sevens zajedno sa džekpot igrama.

Kroz Ogrebi i Osvoji bonus, igrači mogu iskoristiti greb kartice i tematske turnire kako bi zaradili do 700.000 RSD, 50.000 Freebet i 2.500 besplatnih spinova. Na igrama kao što su Joker 50 Deluxe, Fruit Awards & Wins, Alchemist’s Gold i Book of Secrets, možete osvojiti 4 Synot Progressive Bonusa pored standardnog Multilevel Jackpota. Na kraju, tu je i popularni Aviator sa nagradnim fondom od 50.000 evra.

2.2 MaxBet Sportsko Klađenje

Pod sloganom „Život je igra“, MaxBet kladionica omogućava klađenje pre i tokom utakmice, kao i praćenje tiketa, ali i Freebet takmičenja. Igrači mogu koristiti Live Stream kako bi pratili određene utakmice i na taj način se kladili uživo. Sve u svemu, tu su specijali i klasične opcije poput fudbala, košarke, tenisa, hokeja, američkog fudbala, odbojke i drugih. Top mečevi donose najbolje kvote, a velika mogućnost za zaradu je i kroz klađenje u poslednji minut.

Registrovani igrači u svakom trenutku mogu pratiti klađenje uživo i pokušati da zarade na konačan ishod, manje/više i druge opcije koje im stoje na raspolaganju.

Kladioničari takođe mogu iskoristiti brojne MaxBet bonus ponude, među kojima se ističu sezonske opcije poput Novogodišnji kladioničarski jackpot u kešu. Nedobitni tiketi do Božića mogu osvojiti novac, a ovakve promocije organizuju se i prilikom drugih praznika.

3. MaxBet Bonusi i Promocije

Sekcija koja pokriva promotivne ponude je više nego bogata i donosi ne samo sadržaje koje smo ranije opisali, već je tu i MaxBet Bonus Dobrodošlice koji je podeljen na prva tri depozita i iznosi:

  • na 1. depozit: 50% do 15.000 RSD + 50 Poklon Spinova,
  • na 2. depozit: 30% do 10.000 RSD + 30 Besplatnih Okretaja,
  • na 3. depozit: 20% do 5.000 RSD + 20 Free Spins.

Bonus na sportsko klađenje je dodeljen u obliku Frreebet bonusa, a poklon spinovi se dodeljuju igraču u izabranim slot igrama u periodu od 24h nakon otključavanja Freebet bonusa. Svi detalji su dostupni u opisu promocije na MaxBet sajtu.

Osim gore navedenog, tu je i bonus na broj parova do 500%. Potrebno je odigrati tiket sa 5 ili više događaja, kako biste mogli da učestvujete. Igrajući EGT igre, možete osvojiti ne samo ekskluzivni MaxBet Multilevel Jackpot, već i misteriozni džekpot na 4 nivoa. Svaki odigrani spin može doneti 1.000.000 RSD. Takođe, VIP Cashback je osmišljen za redovne igrače koji su iskoristiti aktuelne MaxBet promocije i sada žele vratiti nazad do 10% uloženog novca.

Ako Vas zanima kakve bonuse nude konkurenti, pročitajte naš članak o preporučenim onlajn kladionicama u Srbiji.

4. MaxBet Uplata i Isplata

Skoro svako veće mesto u Srbiji poseduje klub u kojem se može izvršiti MaxBet isplata dobitaka. Morate znati da postoje određena ograničenja, odnosno zakazane isplate do 400.000 RSD mogu se realizovati trenutno, dok za sve više od toga je potrebno sačekati 24 časa od trenutka kada ste zakazali isplatu novca.

Pored isplate na licu mesta, omogućena je isplata na tekući račun u minimalnom iznosu od 500 RSD uz napomenu da se transakcije ne obrađuju radnim danima. Kada je reč o uplati, sajt prihvata Visa, DinaCard, MasterCard, Maestro, iPay i Paysafecard, a moguće je zatražiti i uplatu od kuće, kada će predstavnik kladionice doći i to izvršiti.

Ako Vas posebno interesuje mogućnost korišćenja bitcoina, pogledajte koje pogodnosti nudi Vam 1XBIT kladionica, koja je posebno namenjena klađenju u kripto valutama, jer za JohnnyBet korisnike imamo ekskluzivni Srbija 1XBIT promo kod.

5. MaxBet Mobilna Aplikacija

Mobilna verzija sajta kao da ima previše sadržaja za manje ekrane, pa je potrebno skrolovati u svim pravcima kako biste pronašli odgovarajuću igru. Naravno, MaxBet aplikacija namenjena je svima koji žele da izbegnu gužve na uplatnom mestu ili jednostavno žele da se klade sa svog smartfona ili tableta.

U skladu s tim, možete odigrati tiket i kladiti se uživo, pogledati šta se nudi tokom poslednjeg minuta, koji su top mečevi, šta je Bonus tip, Market movers i drugi. Moguće je napraviti listu favorita, filtrirati sadržaj, pratiti statistiku i pogledati predlog tiketa. Android aplikaciju moguće je preuzeti sa sajta, a u ovom trenutku ne postoje aplikacije za iOS ili Windows.

6. MaxBet Ocena i Recenzija

Čitavo MaxBet iskustvo može izazvati pomešane reakcije, naročito ako se fokusirate samo na online zabavu. U suštini, ponuda je sasvim zadovoljavajuća kada se posmatra broj opcija za klađenje, kazino igara i bonusa, ali donekle čudi zastareli izgled sajta, nedostatak iOS aplikacije i prilično komplikovana procedura isplate u poređenju sa mogućnostima za uplatu.

Sa druge strane, sadržaj je dovoljno kvalitetan i brojan, te omogućava korektnu zabavu na duži rok, iako je utisak da onlajn verzija ima još puno toga za dodati kako bi bila u rangu sa vrhunskim u ovoj industriji.

Ukoliko su pre korišćenja postojale neke nelogičnosti, nadamo se da će vam MaxBet Bonus i Recenzija biti dovoljne da ih uspešno prevaziđete.

Najbolje Onlajn Kladionice u Srbiji

Circus
Circus
Bonus Sportovi
10 Freebet-a do 5000 RSD
Promotivni kod
JBVIPRS
Bet365
Bet365
Bonus Sportovi
Promocije na sportsko klađenje
Bonus code
JBVIP
1xBit
1xBit
Bonus Sportovi
Bonus na prvi depozit do 1 BTC + 500 bodova
Promotivni kod
JOHNNYFS

7. MaxBet Najčešća Pitanja

7.1 🤔 Da li MaxBet nudi bonus dobrodošlice?

Da, MaxBet paket dobrodošlice podeljen je na 3 depozita i iznosi do 30.000 RSD + 100 besplatnih vrtnji.

7.2 🤔 Da li je klađenje na MaxBet sajtu sigurno?

MaxBet posluje u skladu sa odobrenjem izdatim od strane Ministarstva finansija Republike Srbije, stoga je klađenje na sajtu sigurno i bezbedno.

7.3 🤔 Kako glasi MaxBet bonus kod?

Za preuzimanje MaxBet bonusa dovoljno je da se registrujete na sajtu pomoću linkova koje možete da nađete u članku MaxBet Bonus i Recenzija.

Komentarišite MaxbetBonusIRecenzija
Komentari (2)
Ploneinan
Ploneinan pre oko 3 godine
maxbet je solidan, ali strane kladionice su bolje...
Igrajte odgovorno