Olimp Kladionica Bonus i Recenzija

od JohnnyBet iz by JohnnyBet
Olimp Kladionica Bonus i Recenzija

Registrovana u Srbiji i radi u skladu sa pravilima Ministarstva finansija – Uprava za igre na sreću, svojim igračima donosi Olimp Kladionica Bonus i Recenzija koju čitate stiže sa potpunim i pravovremenim informacijama o aktuelnoj ponudi. Registrujte se pomoću naših linkova za sekciju sportova, virtuelnih igara, slotova i ruleta, da biste sigurno dobili Olimp Kladionica bonus dobrodošlice u iznosu 500 RSD i druge odlične bonuse koje će vašu zabavu podići na viši nivo.

Olimp Kladionica Bonus i Recenzija

Vrsta Bonusa Opis Bonusa
Promo Bonus za prvu uplatu 500 RSD na prvi depozit
Bonus na broj parova Bonus do 200% na broj parova
Kazino Odlična ponuda igara i kazino uživo
Olimp Kladionica Bonus Kod Iskoristite naše linkove

Smeštena u okruženje modernog fudbalskog stadiona dok u pozadini emituje najnoviju muziku sa sopstvene radio stanice, Olimp kladionica takođe kombinuje i vrhunsko kazino iskustvo. Osim toga, kladionica donosi i veoma atraktivne bonuse za redovne korisnike, koji mogu da učestvuju u dnevnim džekpot izvlačenjima, ali i da vrate do polovine uloženih sredstava svake nedelje.

Ocena JohnnyBet
2.0 / 5
Ocena korisnika
1.76 / 5
Vaša ocena

1. Olimp Kladionica Registracija

Olimp Kladionice max bonus (maksimalni bonus onlajn)
Olimp Kladionice Bonus kod Januar 2021 Olimp Kladionice Bonus kod Februar 2021 Mart 2021
April 2021 Maj 2021 Jun 2021
Jul 2021 Avgust 2021 Septembar 2021
Oktobar 2021 Novembar 2021 Decembar 2021

Pre nego što počnete popunjavati pristupni formular za Olimp registraciju, neophodno je da prihvatite opšta pravila i uslove korišćenja Olimp Web Servisa. Nakon što popunite sva obavezna polja i pošaljete zahtev za registraciju, potrebno je da potvrdite registraciju klikom na link koji će vam biti dostavljen na registrovanu e-mail adresu. Sve usluge će postati dostupne nakon uspešne aktivacije.

Po registraciji, možete pratiti statuse tiketa, kladiti se tokom trajanja utakmice ili unapred, sve u zavisnosti od Vaše strategije. Ostanite uz nas i saznajte još detalja o ponudi, načinu uplate i isplate dobitaka i opcijama za pomoć u bilo kom trenutku.

2. Olimp Bonusi i Promocije

Potrebno je napomenuti da su Olimp Kladionica bonusi i promocije dostupni najpre za sportsko klađenje, ali i da onlajn kazino sekcija može profitirati od Rake Back bonusa koji svakog ponedeljka donosi do 50% povraćaja uloženog novca. Naravno, pre nego što preuzmete bilo koju ponudu, savetujemo vam da pročitate odgovarajuće odredbe i uputstva.

Olimp Kladionica Promo Bonus iznosi 500 RSD ako korisnik uplati barem 200 RSD putem pošte ili banke. Nije potrebno ispuniti nikakve druge uslove za preuzimanje ovog Olimp bonusa dobrodošlice. Osim toga na sajtu postoli i Olimp Kladionica bonus na dobitak do 200% na broj parova. Korisnik mora da odigra tiket sa najmanje 6 parova (maksimalno 30) sa kvotom većom od 1.20. Za preuzimanje Olimp Kladionica bonusa dobrodošlice nije potreban nikakav promo kod, a lista najboljih promo kodova za klađenje u Srbiji nalazi se u našem posebnom članku.

Kroz JackPot Olimp+ program, najsrećnijih 50 korisnika će preuzeti dnevni Olimp bonus u iznosu od 300 RSD, dok je JackPot LuckySix dosta izdašniji i donosi nagradu od 1.000 RSD na dnevnom nivou. Ako Vas interesuju ekskluzivni bonusi, preporučujemo da pogledate koje pogodnosti Vas čekaju uz 1XBIT bonus kod za Srbiju, a to je presvega bonus do 7 BTC + 500 promo bodova!

3. Olimp Kladionica Ponuda

Licencirana i regulisana zakonima Republike Srbije, Olimp kladionica donosi veliki broj sportova i utakmica širom Evrope i sveta. Olimp Kladionica kvote za klađenje uživo su takođe veoma konkurentne i odnose se na preko 100 utakmica u svakom trenutku. Pored toga, možete isprobati sreću u slotovima, odigrati rulet i poker, ukrstiti koplja sa pravim krupijeima ili odigrati virtuelne igre – trke pasa, trke konja, ili čak atraktivnu kombinaciju Slot Car Races.

3.1 Olimp Sportsko klađenje

Više nego bogato i sadržajno, Olimp sportsko klađenje sekcija predstavlja osnovu ponude i donosi preko 360 mogućnosti za zaradu na fudbalu, 50 hokejaških takmičenja, 15 košarkaških liga među kojima su ABA i NBA, evropska i svetska odbojka, pikado, rukomet i drugi. Pored ostalih, registracija ovde donosi još jednu pogodnost, a to je brzi pregled poslednjih deset odigranih tiketa, gde možete ispratiti ulog, kao i Olimp kladionica status tiketa koje ste uplatili.

Sekcija za Olimp online klađenje omogućava postavljanje opklada u realnom vremenu na fudbal, tenis, odbojku, hokej na ledu i nekoliko drugih sportova. Moguće je kladiti se na konačan ishod, pokušati da prognozirate ko će pobediti u ostatku meča, koji tim postiže sledeći gol, ukupan broj golova, kao i broj golova po poluvremenu. Tiket može biti singl ili kombinovani, a registrovani igrači koji su dobili dnevni jackpot u JackPot Olimp+ ili JackPot LuckySix mogu uložiti dobitak u novi tiket i tako pokušati da ostvare veću zaradu. U ovom slučaju, od velike pomoći će Vam biti odeljak Olimp kladionica rezultati koji se ažuriraju u realnom vremenu i možete ih pratiti direktno na početnoj stranici ili kroz korisnički nalog.

3.2 Olimp Kazino

Donekle slabija u odnosu na sportsko klađenje, Olimp kazino sekcija ipak donosi dovoljno mogućnosti za zabavu. Ponudom dominiraju slot igre kao što su Burning Ice Deluxe, Templar’s Quest, Pirates, Fruits and Stars i Monsters. Takođe, u ponudi je i nekoliko stonih i kartaških igara poput Jolly Poker, VIP Roulette HD, ili Fazi Roulette HD.

Live casino iskustvo donosi Live Automatic Roulette Triple Crown, kaoi Live Automatic European Roulette. Kada je reč o virtuelnim igrama, možete se kladiti na trke konja i trke pasa, kao i na Virtual Motorcycle Speedway i Slot Car Races. Sve igre, osim onih sa pravim krupijeima, moguće je isprobati bez ulaganja pravog novca.

4. Olimp Kladionica uplata i isplata

Olimp kladionica sarađuje sa vodećim srpskim bankama i prima uplate na račune u AIK banka, ProCredit Bank, Banca Intesa, Komercijalna Banka i Raiffeisen Banka. Na taj način možete uplatiti svoj prvi i ostale depozite, a omogućeno je korišćenje i modernijih servisa kao što je dopuna putem platne kartice sa minimalnim iznosom od 500 RSD, kao i iPaySee servis elektronskog novca sa minimumom od 50 RSD.

Isplata dobitaka se vrši isključivo u dinarima i bez opcije korišćenja Bitcoin ili drugih kripto valuta na bankarski račun, Visa, Maestro, ili MasterCard. Imajte u vidu da je neophodno uneti matični broj prilikom registracije, jer ćete novac moći da podignete samo uz podnošenje važeće lične karte. Podrazumeva se da su sve finansijske usluge omogućene isključivo punoletnim igračima.

5. Olimp Mobilna Aplikacija

Za korisnike Android smartfonova i tableta, Olimp kladionica aplikacija je dostupna za preuzimanje sa početne stranice, što znači da ne morate ići na Google Play kako biste preuzeli softver. Pored toga, postoje i Windows Poker Aplikacija, kao i Mac Poker Aplikacija koje je moguće instalirati na desktop računare. Ukoliko imate uređaj koji pokreće neki drugi operativni sistem, nova verzija sajta je potpuno prilagođena za mobilne, jer je izrađena u HTML5 tehnologiji.

6. Olimp Kladionica Ocena i Recenzija

Sve u svemu, Olimp Kladionica ocena je pozitivna, iako sajt ima dovoljno mogućnosti za uvođenje novih opcija i obogaćivanje aktuelne ponude. Pre svega, tu mislimo na bonuse i promocije, kao i na eventualno nove načine plaćanja. Sve ostalo je na veoma visokom nivou, uključujući i podršku.

U slučaju da Vam je neophodna pomoć vezana za bilo koji aspekt ovog sajta, možete kontaktirati službu za korisnike putem elektronske pošte ili pozvati Call Centar. Takođe, live chat je opcija dostupna kako registrovanim igračima, tako i posetiocima sajta. Sa druge strane, nakon registracije, biće vam dostupan Olimp Kladionica Bonus i Recenzija koju imate pred sobom daje dovoljno uputstava kako da svoj boravak učinite profitabilnim iskustvom.

Standardni bonus na Olimp Kladionice Bonus dobrodošlice 500 RSD
Idi do Olimp Kladionice!

7. Olimp Kladionica Najčešća Pitanja

7.1 ➡️ Koji je bonus dobrodošlice u Olimp Kladionici?

Olimp Kladionica Promo Bonus iznosi 500 dinara na prvu uplatu.

7.2 ➡️ Da li je sajt Olimp Kladionice pouzdan?

Olimp kladionica poseduje validnu licencu Ministarsta Finansija Republike Srbije, kao i dozvolu za rad na teritoriji Srbije, radi potpuno legalno i pošteno.

7.3 ➡️ Koji je Olimp Kladionica bonus kod?

Za preuzimanje bonusa nije potreban Olimp Kladionica promo kod, što možete da pročitate u našem tekstu Olimp Kladionica Bonus i Recenzija.

Komentarišite OlimpKladionicaBonusIRecenzija
Komentari (2)
Snezann
Snezann pre oko 2 meseca
Dobra im je ponuda ali sajt malo zastareo.
Igrajte odgovorno